Zeneli: ''De kans is niet zo groot dat ik deze maand nog vertrek''

Arber Zeneli heeft op persoonlijk gebeid een uitstekend jaar achter de rug. De vleugelaanvaller, die bij SC Heerenveen al drie doelpunten en acht assists voor zijn rekening nam, werd uitgeroepen tot 'beste speler' van Kosovo. 

Door zijn inbreng werd Kosovo namelijk groepswinnaar in de Nations League. "Met het nationale team beleefden we een fantastisch jaar", blikt hij terug in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Ik ben voetballer geworden om prijzen te winnen. Dit is een heel mooie individuele prijs. Ik ben er ongelooflijk trots op", aldus Zeneli, die verwacht dat hij het seizoen afmaakt bij SC Heerenveen. 

"De kans is niet zo groot dat ik deze maand nog vertrek", erkent hij. "Een zomertransfer is ook beter. Ik hoop op een club in Engeland, Spanje of Duitsland. Ik ga er ook wel vanuit dat het gebeurt, hoewel je in het voetbal niks zeker weet. Ik heb het vaker gezegd: voorlopig focus ik me gewoon op Heerenveen", besluit Zeneli, die ook al regelmatig in verband werd gebracht met een transfer naar Fenerbahce. 

Soms zou Arber Zeneli (23) graag even niks willen denken, zodat hij in alle vrijheid kan voetballen. Dan, zegt hij, zouden de fans van SC Heerenveen misschien zien wat hij écht kan https://t.co/W0K98ltbhF

— Leeuwarder Courant (@lc_nl) 9 januari 2019

Lees meer: