Wow! Jong SC Heerenveen keihard onderuit: ''Zo ontzettend slap''

Jong SC Heerenveen heeft maandag in eigen huis met 0-6 (!) verloren van Jong Go Ahead Eagles en trainer Ronnie Pander was na afloop zwaar teleurgesteld. Hij zag dat de Friezen al na zeventien minuten tegen een 0-3 achterstand aankeken. 

"We speelden zo ontzettend slap en onsamenhangend", blikt hij terug op de clubsite. "We waren helemaal niet attent. Jong Go Ahead Eagles deed dat veel beter. Zij anticipeerden steeds goed op de bal, wij waren telkens te laat. Tja, dan kom je al snel op ruime achterstand en loop je achter de feiten aan. Dan duurt zo’n wedstrijd lang hoor", aldus Pander. 

Wat hij in de rust heeft gezegd? "De spelers willen dit natuurlijk ook niet, dus ik kan wel alles bij elkaar schelden, maar dat heeft ook geen zin", vervolgt hij. "We hebben het met elkaar gehad over de intensiteit die elke speler in het duel moet leggen. Daar begint het allemaal mee. We wilden in elk geval de tweede helft nog winnen", blikt Pander terug. 
 
Dat lukte echter ook nog niet. "Wij hebben ook nog wel kansen gehad om te scoren, maar Go Ahead Eagles maakte die kansen wel af en wij niet", baalt hij. "Een verklaring voor ons slechte spel heb ik niet. Als ik dat wist, zou dit niet gebeurd zijn. Je kunt dit in elk geval gerust  een offday noemen. Die heb je er wel eens tussen zitten in een seizoen."

Offday Beloftenploeg: keihard verlies tegen Jong Go Ahead https://t.co/doJ0sCgrYb

— sc Heerenveen (@scHeerenveen) November 4, 2019

Lees meer: