Wojciechowski: 'Dit is mijn kwaliteit' (Video)

Na afloop van de wedstrijd Heerenveen en PSV was er één speler die meer dan blij was met de 2-2 uitslag. Zijn naam is Pawel Wojciechowski, de maker van de 2-2.  De jonge Pool stond op dat moment slechts dertig seconden in het veld en bovendien pas het eerste balcontact van de beloftevolle speler.

'Dat is mijn kwaliteit. Ik kan makkelijk scoren,' zei hij na afloop tegen de NOS. De Pool speelde met een rouwband om zijn linkerarm, dat heeft uiteraard te maken met de ramp in Wit-Rusland. Wojciechowski : 'Ik heb er misschien minder moeite mee dan de mensen in Polen. Ik woon er namelijk momenteel niet.'

'Maar mijn ouders en de mensen die daar wel wonen verkeren momenteel in een zware periode. Ik kan het me niet indenken hoe het nu daar is. Ik heb met mijn ouders gesproken en met een aantal mensen overlegd wat ik zou doen. De rouwband was dus de oplossing. Dat ik scoor is een extra'tje,' besluit hij.

Lees meer: