Winnaar van het gouden broodje is bekend, Heerenveen in subtop

Broodje Beenham
Broodje Beenham Foto: © NESimages

De winnaar van het Gouden Broodje is bekend. Dat is een prijs voor het beste broodje dat wordt geserveerd in een voetbalstadion.

In ieder geval was er een duidelijke winnaar, valt te lezen op Instagram. “Na 34 wedstrijden, 18 stadions en talloze broodjes kunnen wij bevestigen dat FC Twente opnieuw de strijd om het Gouden Broodje heeft weten te winnen! Met het ouderwetse broodje Twenteham en de uitbreiding van catering weten zij alle andere clubs onder zich te houden en zijn ze voor het 2e jaar op rij de beste. De top 3 wordt verder afgemaakt met het broodje Balmelo op 2 en de verrassing van het seizoen Fortuna Sittard op 3, waarbij toch wel de keuzemogelijkheden tussen deze 3 clubs de doorslaggevende factor was.” SC Heerenveen eindigde op plek zeven met een 6,8

Ook valt het op dat de meeste clubs een voldoende scoren. “Al is het soms wat magertjes. Met een seizoen waarin we veel nieuwe dingen hebben gezien, van broodjes kebab bij AZ tot broodjes pulled chicken bij Excelsior, verheugen wij ons al des te meer op het seizoen 2024/2025. In dit seizoen zal ook nog zeker een verrassing volgen. Houd onze kanalen daarom maar goed in de gaten.”

Bekijk hieronder de volledige uitslag.

Lees meer:
0 reacties