Wie gaat Odgaard vervangen?: ''Ejuke heeft er al eens kort gespeeld''

Door de voetblessure van Jens Odgaard zal SC Heerenveen het kalenderjaar tegen Heracles Almelo moeten afsluiten zonder echte spits. De selectie van trainer Johnny Jansen herbergt na de Deen eigenlijk geen alternatief om centraal in de voorhoede te spelen. 

Met name in het begin van het seizoen kostte het gebrek aan een tweede spits al enkele punten. Sven Botman wordt tegenwoordig vaak als breekijzer naar voren gestuurd in de slotfase, maar zal er niet een hele wedstrijd gaan spelen. Volgens Omrop Fryslân zal Jansen waarschijnlijk dubben over twee opties.

"Jansen heeft eerder al eens aangegeven dat Alen Halilovic ook in de spits kan. Chidera Ejuke heeft echter ook al eens kort in de spits gespeeld. Als dat gebeurt, is de kans groot dat Anders Dreyer meedoet", valt te lezen op de website van de regionale omroep.

De selectie van SC Heerenveen heeft woensdag vrij gehad. Donderdag staat een hersteltraining op het programma, gevolgd door een besloten training op vrijdag. De kans lijkt daarmee groot dat pas op de wedstrijddag bekend gaat worden wie Odgaard in de spits gaat vervangen. 

Hearrenfeanspits Jens Odgaard mist duel mei Heracles https://t.co/sBdWhp7kZU

— Omrop Fryslân Sport (@OmropSport) December 18, 2019

Lees meer: