Vacatures

Zoek je een leuke en leerzame stage of een vaste baan? Dan is BN Media de plek voor jou! Als redacteur speur je het internet af naar het laatste voetbalnieuws, zodat supporters altijd voorzien zijn van de laatste berichten. Daarnaast ben je veel bezig met social media.

Wat kunnen wij jullie bieden? Een leuke en leerzame stageplek in Goor (Overijssel) voor het liefst minimaal drie maanden of een vaste baan voor (minimaal) 32 uur. We hebben een werkplek op ons kantoor, maar bieden ook de mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken en te communiceren via Skype of Whatsapp. We hebben het liefst face to face contact, maar vinden het in deze tijd ook belangrijk om flexibel te zijn.

Bij BN Media leer je alles over het beheren van een voetbalwebsite. Uit zowel binnenlandse als buitenlandse media wordt het nieuws herschreven en verpakt in een bondig en voor de lezer interessant nieuwsbericht. De stagiair/werknemer krijgt inzicht in welke berichten wel en niet 'scoren' op internet en krijgt de mogelijkheid om bezoekersgedrag te analyseren. Ook het gebruik van Twitter, Facebook en Instagram behoort tot de werkzaamheden.

Wat vragen we:
- Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Verstand van social media als Twitter, Facebook en Instagram
- Journalistieke ervaring of een journalistieke opleiding (HBO) is een pre

Wij bieden een jong en enthousiast redactioneel team en de mogelijkheid je (verder) te ontwikkelen in de journalistiek. Daarnaast ontvang je een marktconforme vergoeding voor je werkzaamheden. Heb je interesse, stuur dan je motivatie (inclusief CV) naar info [@] bnmedia [.] nl en je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Naast stagiairs zijn ook nieuwe redacteuren/freelancers van harte welkom. Op meerdere momenten in de week, maar met name op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagavond, zijn we nog dun bezet.