'Weet je hoe ze die jongen noemen op de club? Driehoek''

In de voorbereiding op dit seizoen kregen (noodgedwongen) veel jonge talenten de kans om zich in de kijker te spelen bij hoofdtrainer Johnny Jansen. Inmiddels zijn er veel nieuwe spelers bij gekomen, maar de trainer houdt de jeugd nog steeds in de gaten.

"Arjen van der Heide heeft een hele mooie stap gemaakt. Die heeft heel veel gespeeld en als talent zich duidelijk laten zien. Hij is nu geblesseerd maar hopelijk komt hij snel terug", begint Jansen bij Radio Camataru, de podcast van FeanOnline. "Dan heb je Rami (Hajal, red.) die vorig jaar ook al zijn minuten heeft gemaakt en zal dat dit seizoen ook gewoon blijven doen."

"Rein Smit moet gewoon nog flinke stappen maken om wat korter achter Henk te komen. Timo Zaal (16) en Joram Boerhout (15) zijn twee jonge en hele talentvolle spelers, maar moeten die morgen al spelen? Nee, die moeten gewoon stap voor stap erbij gaan komen. Als dat zo snel gaat als bij Kik Pierie dan is dat hartstikke mooi en duurt het een jaartje langer, dan is dat ook prima."

Een ander talent die niet vaak wordt genoemd maar tegen Willem II wel een goede indruk maakte, was linksbuiten Couhaib Driouech (spreek uit: Drie-oe-esj). "Weet je hoe ze die jongen noemen op de club? Driehoek", lacht Jansen. "Couhaib heeft het tegen Willem II onverwachts ook heel erg goed gedaan."

"Maar Couhaib moet die energie die hij dáár heeft gegeven, elke dag gaan geven. Het komt je niet aanwaaien en zeker als jong talent moet je heel veel energie in jezelf stoppen", aldus Jansen.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
do
1/06
SC Heerenveen
18:45
FC Twente
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand