Webster: "Dat ik niet meteen alles speel, maakt me niet onrustig"

Charlie Webster
Charlie Webster Foto: © Orange Pictures

Charlie Webster speelt sinds dit seizoen op huurbasis bij SC Heerenveen. De middenvelder is een groot talent en wordt gehuurd van Chelsea. De negentienjarige Webster is echter niet meteen als basisspeler begonnen aan het seizoen.

"Dat ik niet meteen alles speel, maakt me niet onrustig", zegt Webster tegen FeanFan Magazine. "Als het niet precies gaat zoals ik wil, moet ik niet gefrustreerd raken. Ik ben nog jong en net nieuw. Medespelers moeten mij nog beter leren kennen en ik hen."

Webster geeft aan dat er eigenlijk twee versies zijn van zichzelf. "In het veld ben ik heel gepassioneerd, gedreven en competitief. Ik wil altijd de beste versie van mezelf zijn. Daarbuiten ben ik ontspannen. Ik denk dat het juist goed is. Je kunt niet altijd vol gas gaan."

De Britse jeugdinternational legt uit wat zijn sterkste positie is in het veld. "Ik speel het liefst als nummer acht. Ik hou ervan om kansen te creëren en wedstrijden te dicteren, heb zowel een goede korte als lange pass. Fysiek moet ik nog wel stappen maken", aldus Webster.

Lees meer:
0 reacties