'We geloven en hopen dat Nicolas op hoger niveau terugkeert''

De 21-jarige Nicolas Madsen speelt de rest van het seizoen voor SC Heerenveen, dat hem huurt van het Deense FC Midtjylland. De middenvelder hoopt in het Abe Lenstra Stadion meer aan spelen toe te komen dan bij zijn eigen club.

"Het is juist goed voor Nicolas om verhuurd te worden naar de Eredivisie, waar hij zich verder kan ontwikkelen door continu tegen veel goede tegenstanders te spelen. SC Heerenveen is een goede club om zich bij aan te sluiten", vertelt technisch directeur Svend Graversen op de officiële website van FC Midtjylland.

"Er is momenteel veel concurrentie op het middenveld bij ons. Maar wij geloven en hopen dat Nicolas de volgende stap kan zetten en op een nog hoger niveau bij ons terug kan komen met een hopelijk goed seizoen in Nederland in de tas. We kijken er naar uit om zijn ontwikkeling te volgen", besluit Graversen, die met Midtjylland Madsen in 2015 vanuit de jeugdopleiding van Naesby oppikte.

Nicolas Madsen skal tage det næste skridt i sin udvikling gennem et udlejeophold i hollandske Heerenveen for resten af sæsonen ????

— FC Midtjylland (@fcmidtjylland) August 31, 2021

Lees meer: