'Warner werd getipt door een oud-topspits van het Nederlands Elftal''

Warner Hahn staat in de belangstelling van clubs uit Engeland (Swansea City), Turkije (Göztepe SK), België (RSC Anderlecht) en de Verenigde Staten. Belangenbehartiger Revien Kanhai bevestigt die belangstelling tegenover het Algemeen Dagblad.

"Warner is natuurlijk een aantrekkelijke speler. Veel clubs kennen hem al lang omdat hij in alle nationale jeugdelftallen heeft gespeeld tot en met Jong Oranje. Het is wachten totdat zaken worden geconcretiseerd en de juiste kant op vallen", zegt Kanhai over zijn transfervrije cliënt.

De zaakwaarnemer erkent dat het geen gemakkelijke maanden zijn. "Het is in dat opzicht een hele rare periode, maar we merken wel dat transfervrije spelers zoals Warner extra aantrekkelijk zijn voor veel clubs door de neerwaartse financiële situatie. Gisteren werd ik nog gebeld door een club uit Turkije die was getipt over Warner door een oud-topspits van het Nederlands elftal", aldus Kanhai.

Warner Hahn (SC Heerenveen) is komende zomer transfervrij en staat in belangstelling van clubs uit Engeland, Turkije, België en de Verenigde Staten #TransferTalk https://t.co/jSD3NOLn3H

— AD.nl/sportwereld (@ADSportwereld) May 12, 2020

Lees meer: