Voormalig Heerenveen-tweeling gaat weer voetballen: ''Spelletje is te leuk''

Dennis en Gérard de Nooijer gaan weer samen voetballen. De tweelingbroers (48), die in het verleden allebei bij SC Heerenveen speelden, hebben donderdagavond op de valreep nog overschrijving aangevraagd naar zaterdagvierdeklasser Apollo'69 uit 's-Gravenpolder.

"We wilden sowieso naar een zaterdagvereniging", vertelt Dennis de Nooijer in gesprek met BN De Stem. "Ik heb niet de behoefte om in een vierde elftal of lager te voetballen. We kennen trainer Rohan de Geus goed uit onze JVOZ-tijd. Na een aantal WhatsApp-berichtjes ging het balletje rollen."

Het tweetal begint in de eerste selectie. "We weten nog niet of we één of twee keer per week gaan trainen", aldus De Nooijer. Dennis is komend seizoen trainer bij tweeklasser Zeelandia Middelburg. Gérard de Nooijer staat aan het roer bij FC Dordrecht. "We weten nog niet of we minuten zullen maken bij de hoofdmacht. Het is zelfs de vraag of we überhaupt gaan voetballen als het seizoen begint. Maar we blijven het spelletje te leuk vinden om te stoppen", besluit De Nooijer.

Lees meer: