Voor de echte fan: toon je clubliefde met een ingelijst shirt

Pelle van Amersfoort viert treffer tegen Almere City
Pelle van Amersfoort viert treffer tegen Almere City Foto: © Orange Pictures

Heb jij een gesigneerd shirt van SC Heerenveen legende Afonso Alves? Of heb je onlangs een shirt van onze Andries Noppert kunnen bemachtigen? Die wil je natuurlijk goed bewaren én een mooie plek in huis geven. De passie voor onze club wil je natuurlijk uitdragen, dus verdient het een mooie plek in je interieur. Door jouw favoriete SC Heerenveen shirt in te lijsten kun je een blijvende herinnering creëren.

Jouw voetbalshirt met trots aan de muur

Of het nu gaat om een voetbalshirt inlijsten of een shirt dat je cadeau hebt gekregen van een speciaal iemand. Een shirt inlijsten is een prachtige manier om je passie voor de club of jouw favoriete speler te tonen. Het kan gaan om een shirt van je favoriete wedstrijd of een exemplaar met een handtekening van Klaas-Jan Huntelaar. Misschien heb je een shirt dat jou herinnert aan een speciale gebeurtenis, bijvoorbeeld het winnen van de KNVB beker in 2009. Het liefst kijk je hier elke dag vol trots naar. Dat kan door je shirt in te lijsten! Het voegt een persoonlijk tintje toe en spreekt boekdelen over je liefde voor onze club.

Waar hang je het op?

Allereerst kies je natuurlijk een geschikte plek uit voor jouw ingelijst shirt. Een ingelijst shirt past bijvoorbeeld perfect in je slaapkamer, zo is het een van de eerste dingen die je ziet als je gaat slapen en een van de laatste voordat je gaat slapen. Als je een ruimte hebt waar je sportwedstrijden kijkt of games speelt, past een ingelijst shirt daar juist perfect bij. Daarnaast kun je je shirt ook tentoonstellen in je eigen mancave of een (sport) café of kantine. Die plek ademt natuurlijk sport!

Een goed verlichte plek kan echt de aandacht vestigen op je ingelijste shirt. Zorg echter wel voor indirect licht om verkleuring te voorkomen. Het is ook goed om te weten dat voetbalshirts kwetsbaar zijn en vatbaar voor slijtage. Door ze in te lijsten, bescherm je ze tegen stof, verkleuring en beschadiging. Zo kun jij er nog langer volop van genieten.

Kies de juiste lijstgrootte

De meest geschikte formaat lijst voor jouw voetbalshirt varieert afhankelijk van de grootte van het shirt. Afhankelijk van het soort shirt dat je hebt, zou je voor deze lijst formaten kunnen kiezen.

  • Kindermaat shirts: Een frame van 30x40 cm is ideaal voor shirts in kindermaat.

  • Volwassenenmaat shirts: Kies voor volwassen shirts een frame van 40x50 cm of 60x80 cm.

  • Gesigneerde shirts: Voor gesigneerde shirts is het beter om een groter frame te kiezen, zoals 70x90 cm of 100x120 cm. Zo kun je de handtekening extra goed laten zien.

Hoe lijst je een voetbalshirt in?

Heb je het juiste formaat uitgekozen voor jouw voetbalshirt? Dan kun je het shirt inlijsten. Voordat je het shirt inlijst, is het een goed idee om het eerst voorzichtig te wassen. Met name bij gesigneerde shirts moet je extra goed opletten. Zorg ervoor dat het volledig droog is voordat je het inlijst om schimmel of geurproblemen te voorkomen.

Naast de lijst, zal je moeten gaan bepalen welke kant van het shirt belangrijk is. Wil je dat de voorkant zichtbaar is, of heb je liever de achterkant? Het is belangrijk dat het shirt volledig plat ligt, anders zal de lijst niet goed dicht kunnen. Je zorgt er zo ook voor dat de opdrukken goed zichtbaar zijn. Daarnaast wil je uiteraard geen oneffenheden in jouw favoriete shirt!

Bevestig het shirt zorgvuldig in het frame, zodat het niet verschuift. Sluit de lijst stevig en zorgvuldig, zodat je zeker weet dat deze geen kant op kan.

Heerenveen till we die!

Of je nu juicht voor van Hooijdonk's geweldige doelpunten of nog steeds rillingen krijgt bij de gedachte aan onze onvergetelijke KNVB bekeroverwinning, het inlijsten van je favoriete shirt is dé manier om dat ene moment te vereeuwigen. Zie het als een persoonlijke Hall of Fame, waarin jouw shirt een deel van onze clubgeschiedenis vertelt.

Dus pak dat speciale shirt, of het nu gesierd is met zweetdruppels van de overwinning of de handtekening van je favoriete speler, en geef het de spotlight die het verdient. Zo blijven niet alleen de shirts, maar ook de onvergetelijke momenten van SC Heerenveen voor altijd dicht bij je!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do
25/04
SC Heerenveen
18:45
PSV
vr
3/05
Almere City
20:00
SC Heerenveen
zo
12/05
SC Heerenveen
14:30
Vitesse
zo
19/05
Sparta Rotterdam
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
7 FC Utrecht 30 2 45
8 Go Ahead Eagles 30 5 42
9 Sparta Rotterdam 30 2 40
10 SC Heerenveen 30 -6 36
11 Fortuna Sittard 30 -18 35
12 Almere City 30 -18 33
13 PEC Zwolle 30 -18 32
Bekijk de hele stand