Vlap krijgt basisplaats en scoort voor winnend Anderlecht

Fijn nieuws voor Michel Vlap. De middenvelder leek op een dood spoor te zitten bij Anderlecht, maar mocht dinsdagavond in de basis beginnen bij de Belgische topclub. Ook kwam Vlap tot scoren.

Anderlecht won dinsdag met 3-0 van Charleroi. Vlak voor rust kreeg de ploeg van trainer Vincent Kompany een strafschop, waarvoor Vlap aan mocht leggen. De oud-speler van SC Heerenveen faalde niet en maakte zijn eerste doelpunt van het seizoen.

Na 82 minuten werd Vlap naar de kant gehaald. De Fries kende tot nog toe een moeilijk seizoen bij Anderlecht en zat soms niet eens bij de wedstrijdselectie. Kompany leek het niet meer in Vlap te zien zitten en een vertrek lag voor de hand. Of dit nu nog het geval is is niet bekend.

45’ | Goaalllllll. Michel Vlap.
???? 2-0 ? #ANDCHA #COYM pic.twitter.com/7K7xiOLkrt