VIDEO | Veerman krijgt panna's tegen Heerenveen: "Waanzinnig"

Joey Veerman in duel met Thom Haye
Joey Veerman in duel met Thom Haye Foto: © Pro Shots

Joey Veerman speelde donderdagavond een prima wedstrijd tegen SC Heerenveen. De Eindhovenaren wisten met 2-0 te winnen en zetten hiermee de reeks van overwinningen voort. Veerman zelf had niet zozeer last van de voorbije, zware week.

“Ik heb niet zo heel vaak last van zware benen, heel eerlijk gezegd”, glimlacht Veerman voor de camera van ESPN. “We beginnen heel goed en krijgen meteen een paar mogelijkheden, maar als je de eerste tien minuten stormt, dan zakt het daarna ietsjes terug. Dat is ook wel logisch. Ik denk dat wij veel kansen hebben gemist en dat is een beetje een smetje op vanavond.”

“Die ene bal schiet ik veel te slap in”, analyseert de middenvelder zijn eigen kans in de tweede helft. “Het zat niet helemaal mee in de afronding vandaag. Ik doe alles goed, maar ik schiet hem zó slap binnen… Ik heb veel goals gemaakt met m’n binnenkant, dus daar houd ik me maar aan vast. De vooractie? Dat komt in je op en dan voer je het uit.”

Veerman werd KPN Man of the Match, maar viel ook door iets anders op. Hij werd namelijk twee keer flink door zijn benen gespeeld. “Het is echt verschrikkelijk, want ik word iedere wedstrijd door m’n benen gespeeld. Niet te geloven. Ik weet het… Ik heb maat 46⅔, maar ze spelen altijd door m’n benen”, aldus een lachende Veerman.

Lees meer:
0 reacties