VIDEO | Samenvatting: Jong Heerenveen op kampioenskoers na winst op NEC

Vanmiddag speelde Jong SC Heerenveen de 'belofte-kraker' tegen Jong N.E.C. De Friezen wisten er met de winst vandoor te gaan, het werd 4-2 in het voordeel van Heerenveen.

Henk Veerman en Pelle van Amersfoort deden vandaag beiden mee bij Jong SC Heerenveen. Na 10 minuten was het Mihajlovic die SC Heerenveen op voorsprong schoot, wat tevens ook de ruststand was. In de tweede helft scoorden Veerman en Van Amersfoort (2x) nog.

Inmiddels heeft Jong SC Heerenveen na het gelijke spel van vorige week tegen nummer drie Cambuur en de overwinning op nummer twee N.E.C een aardige voorsprong opgebouwd. De Friezen staan inmiddels zes punten los op de concurrenten.

Opstelling Jong SC Heerenveen: Van der Steen, Sanches (70. Rako), Magnusson, Naess, Amofa, Bruijn, Hornkamp (74. Boassman), Borges (76. Ras), Van Amersfoort, Veerman, Mihajlovic