VIDEO | Oud-Heerenvener Zeneli scoort uit onmogelijke hoek

Het is dat de stadions in Frankrijk net als in Nederland leeg zijn, maar anders had Arber Zeneli afgelopen weekend een staande ovatie gekregen. De oud-speler van SC Heerenveen kreeg het namelijk voor elkaar om vanuit een corner de bal in één keer in de verre hoek te draaien.

Helaas voor Zeneli leverde zijn wereldgoal geen punten op, want thuisploeg Brest won het duel met 2-1 van Stade de Reims. Zeneli was in de 59e minuut in het veld gekomen en scoorde zes minuten later de gelijkmaker. Een kwartier voor tijd maakte Brest de winnende goal.

Voor Zeneli was het zijn eerste treffer voor Reims dit seizoen. Mede door een spierblessure speelde hij dit seizoen nog geen volledige wedstrijd.

Dat Arber Zeneli over een goede traptechniek beschikt, wisten we bij #SCHeerenveen natuurlijk al. Wat te denken bijvoorbeeld van zijn goal tegen FC Emmen, maar deze vliegt er vanuit een nog moeilijkere hoek in! ???? pic.twitter.com/hKcFhtKguu