VIDEO | Driouech dolt met Henk Veerman: "Hebben nog steeds goede band"

Couhaib Driouech
Couhaib Driouech Foto: © BSR Agency

Couhaib Driouech (Excelsior) en Henk Veerman (ADO Den Haag) stonden woensdagavond tegenover elkaar in de halve finale van de nacompetitie. In het heenduel wonnen de Rotterdammers met 1-2 van de club uit de Hofstad. De twee oud-spelers van SC Heerenveen wisten beide te scoren.

ADO had in de laatste minuut zelfs nog de kans op de 2-2, maar Henk Veerman schoot voor een leeg doel over. Na de wedstrijd stonden Veerman en Driouech naast elkaar in de persruimte, een moment voor Driouech om Veerman van dichtbij te filmen met zijn telefoon en een dolletje uit te halen. "Ik heb natuurlijk met hem gespeeld bij SC Heerenveen", begint Driouech bij Rijnmond. "Ik heb nog steeds een goede band met hem."

"Dat dolletje hebben we nog steeds." Naar wie stuurde Driouech vervolgens het gemaakte filmpje? "Ik heb hem naar Joey Veerman gestuurd. Ze noemden mij 'Driehoek' toen ik nog bij SC Heerenveen zat. Het is leuk dat ik nog met die jongens contact heb", aldus Driouech. 

Aanstaande zaterdag is de return tussen Excelsior en ADO, in Rotterdam. De winnaar over twee wedstrijden speelt in de finale van de play-offs tegen FC Emmen of NAC Breda. De winnaar van die tweestrijd speelt komend seizoen in de Eredivisie. 

Lees meer:
0 reacties