Verliezende Samaras oogst waardering voor sportiviteit

Oud-Heerenveenspits Georgios Samaras is zaterdagavond met Griekenland niet al te goed begonnen aan het WK. Al na vijf minuten ze op achterstand tegen Colombia en dat kwamen de Grieken niet meer te boven. Na het laatste fluitsignaal stond er zelfs 3-0 op het scorebord.

Samaras, die de gehele wedstrijd speelde, had in de slotfase nog een aardige kans - zijn geplaatste schot ging net naast de paal - maar kon verder niet voor veel dreiging zorgen. Het meest opvallende moment voor Samaras was vlak na rust, toen hij na een korte solo in het strafschopgebied onderuit ging.

In de ogen van de oud-Heerenvener was er weinig aan de hand en dat liet hij op sportieve wijze weten aan de scheidsrechter. Zie daarvoor de beelden hieronder.