'Veerman moet heel snel hogerop, dit is beneden zijn niveau''

Valentijn Driessen heeft zich na afloop van de Derby van het Noorden zeer positief uitgelaten over Joey Veerman. De verslaggever van De Telegraaf ziet Veerman als een belangrijke schakel bij SC Heerenveen, maar plaatst ook zijn kanttekeningen.

"Aan de bal is het echt een geweldige speler", zegt Driessen in een video-item van De Telegraaf. "Wat hij de eerste helft liet zien hè. Achter iedere pass zit een idee. Hij weet al bij voorbaat wat hij wil gaan doen. Dan is zo'n jongen acht miljoen euro waard." 

Driessen ziet Veerman als een onmisbare kracht bij SC Heerenveen. "De tweede helft hebben we hem bijna niet gezien. Als Heerenveen de bal heeft of als Joey Veerman de bal heeft dan speelt Heerenveen met twaalf, heeft Joey Veerman de bal niet dan speelt Heerenveen gewoon met tien", benadrukt hij. "Dat is natuurlijk een probleem en dat heeft AZ ook wel onderkend."

AZ wilde Veerman afgelopen zomer losweken bij SC Heerenveen, maar niet de absolute hoofdprijs betalen. "Maar hij moet heel snel hogerop, want dit is gewoon beneden zijn niveau", meent Driessen. "Hij doet het met twee vingers in zijn neus en daar wordt hij niet beter van. Hij moet uitgedaagd worden, maar dan zal wel de juiste prijs op tafel moeten komen."

Driessen liet eind vorige maand al duidelijk weten dat hij de opstelling van Veerman ten opzichte van SC Heerenveen niet terecht vond.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
AZ
16:30
SC Heerenveen
za
8/04
SC Heerenveen
21:00
FC Volendam
za
15/04
Sparta Rotterdam
21:00
SC Heerenveen
za
22/04
SC Heerenveen
18:45
FC Emmen
za
6/05
NEC
20:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
9 SC Heerenveen 26 -5 34
10 RKC Waalwijk 25 0 32
11 Go Ahead Eagles 25 -8 29
12 Fortuna Sittard 26 -14 29
Bekijk de hele stand