Veerman: "SC Heerenveen is een mooie club, om te wonen is het minder"

Joey Veerman in actie namens PSV
Joey Veerman in actie namens PSV Foto: © Orange Pictures

Joey Veerman brak in 2016 door bij FC Volendam en zou uiteindelijk drie seizoenen in het eerste elftal spelen. Vervolgens vertrok hij naar SC Heerenveen om uiteindelijk bij PSV uit te komen.

"Maar ik heb uiteindelijk wel een jaar te lang bij Volendam gespeeld, hoor", begint Veerman in Helden Magazine. "Het eerste seizoen had ik wat problemen met mijn zaakwaarnemer, toen is een transfer naar FC Utrecht afgeketst. Maar goed, ik ben er alsnog gekomen."

In 2019 maakte Veerman de overstap naar SC Heerenveen. "Dat was ook een heel leuke tijd. Ik heb nog steeds contact met sommige gasten en met de fysio’s. Heerenveen is een mooie club. Om er te wonen, is het minder. Dan was ik om half 3 thuis en lag ik de rest van de dag op de bank tv te kijken, te wachten tot de volgende dag. Daar was ik wel klaar mee. Het tweede seizoen ben ik iedere dag heen en weer gereden van Volendam naar Heerenveen", vervolgt de middenvelder.

Dit deed hij samen met ploeg- en dorpsgenoot Henk Veerman. "Dat was gezellig natuurlijk. Alleen jammer dat Henk op de terugweg vaak snurkte. Op de heenweg soms ook al trouwens", besluit de middenvelder van PSV.

Lees meer:
0 reacties