Veerman frustreert Fraser: ''Eén momentje en dan vergooi je de wedstrijd''

Voor Vitesse-trainer Henk Fraser was de wedstrijd tegen Heerenveen er eentje waarvan hij er dit seizoen al zoveel zag. De Arnhemmers kwamen op voorsprong maar gaven niet voor het eerst die voorsprong net zo snel weer uit handen. "Een momentje en dan vergooi je de wedstrijd", verzucht Fraser na afloop voor de camera's van Omroep Gelderland.

"Het is behoorlijk frustrerend dat we wéér geen voorsprong kunnen vasthouden. Maar het is te verklaren", zei Fraser. "Want we hebben een aantal spelers dat het gevaar niet voldoende herkent. Dat is blijkbaar wel iets heel moeilijks. Gogme, kwaliteit, het kan van alles zijn. In elk geval is het niet het herkennen van het gevaar. We hebben nagelaten met het mes tussen de tanden te spelen."

"Op het moment van de 1-1 denk ik: die dug-out is wel heel aantrekkelijk om een klap te geven, of er een gat in te slaan", vervolgt Fraser. "Dat moet je wel zien te voorkomen, maar het was het gevoel op dat moment. Je speelt namelijk tegen een uitstekende tegenstander én als je dan op voorsprong komt en zelf veel invloed hebt op hoe je die goal tegen krijgt, dan is dat heel moeilijk."

Lees meer: