Väyrynen voorspelt: ''Ik denk PSV, maar Heerenveen is niet kansloos''

Mika Väyrynen hoopt vanavond op een gelijkspel. De Finse oud-speler kwam uit voor beide teams en denkt dat Heerenveen het de Eindhovenaren erg lastig kan maken. Toch verwacht de Fin een overwinning voor PSV.

''PSV is de grote favoriet'', begint Väyrynen in gesprek met ELF Voetbal.  ''Ze staan bovenaan, spelen thuis en zitten in een hele goede fase. Tot nu toe spelen ze ook goed. Ik verwacht dat ze straks kampioen worden. Maar ik acht sc Heerenveen vanavond zeker niet kansloos. Ze beschikken zeker over enkele spelers in het elftal die voor een verrassing kunnen zorgen. Ik hoop dat ze zich aan het einde van het seizoen kunnen plaatsen voor de play-offs.''

De Fin komt nog altijd graag in Nederland. ''Bij PSV spreek ik af en toe met Joonas Kolkka (landgenoot, tegenwoordig assistent-trainer PSV Onder 12, red.). Bij sc Heerenveen lopen er ook nog steeds mensen rond op de club die ik ken. Als ik iets wil weten, kan ik altijd contact opnemen. Nu ik trainer ben, hoop ik beide clubs binnenkort op te kunnen zoeken.''

ELF Voetbal sprak met @MikaVayrynen en blikte met hem vooruit op @PSV - @scHeerenveen. Wat doe hij nu? En heeft hij nog contacten? #psvhee #eredivisie https://t.co/2AD9yZLLOy pic.twitter.com/feGDNlzVCY

— ELF Voetbal ?? (@elfvoetbal) 17 februari 2018

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
za 20 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Vitesse -
-
SC Heerenveen -
za 27 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Fortuna Sittard -
zo 4 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
NEC -
za 10 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
Ajax -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
9 FC Volendam 1 0 1
10 RKC Waalwijk 1 0 1
11 SC Heerenveen 1 0 1
12 Sparta Rotterdam 1 0 1
13 Fortuna Sittard 1 -1 0
Bekijk de hele stand