Van Wonderen ziet sterker Ajax: "Zeker met Jordan Henderson erbij"

SC Heerenveen neemt het zondag in het Abe Lenstra Stadion op tegen Ajax. Trainer Kees van Wonderen kijkt uit naar het duel met de Amsterdammers, die slecht aan het seizoen begonnen, maar inmiddels weer op de weg terug naar boven zijn.

"Dat is een mooie wedstrijd", begint Van Wonderen bij VoetbalTijd. "We treffen Ajax wel op een moment dat ze weer wat beter ogen, zeker met Jordan Henderson erbij. Het is een mooie uitdaging voor ons. Ik heb altijd gezegd: ik wil nog een keer in een thuiswedstrijd van een topclub winnen. Dit is daar weer een kans voor."

Osame Sahraoui leek wellicht te vertrekken bij SC Heerenveen, maar bleef alsnog. Van Wonderen: "Daar is wel belangstelling voor geweest. De club is er geen voorstander van om dat in de winter te doen. We hebben dat vorig jaar met Amin Sarr gedaan."

"Daar hebben we best wel het één en ander mee te stellen gehad. Sahraoui is gelukkig binnenboord gebleven. De kans is groot dat hij aan het einde van dit seizoen gaat vertrekken", aldus Van Wonderen.

Lees meer:
0 reacties