Van Wonderen op wondersloffen: "Het levert een leuke anekdote op"

Blijdschap bij Kees van Wonderen
Blijdschap bij Kees van Wonderen Foto: © BSR Agency

Kees van Wonderen was natuurlijk enorm blij met de overwinning die SC Heerenveen boekte op Ajax. Na afloop van het duel bleek dat de driepunter tegen de Amsterdammers had gelegen aan de nieuwe schoenen van de hoofdtrainer.

"Vandaag was ik bij mijn broer, die een schoenenzaak in Bennekom heeft. Die zei: ‘Tot nu heb je nog weinig geluk. Waarom trek je je nieuwe schoenen niet aan? Je zult zien dat het de boel verandert’. Dus trok ik die schoenen aan. Laten we het erop houden dat het voor de ommekeer zorgde", vertelde Van Wonderen na de zege op Ajax.

Blijdschap bij Kees van Wonderen
Van Wonderen lacht: "Die schoenen hebben voor de ommekeer gezorgd" Lees ook

Rob van Wonderen is samen met zijn vrouw de eigenaar van Van Wonderen Shoes & Stuff in Bennekom. "Grappig dat het zo loopt", begint vrouw Gerda in De Gelderlander. Kees kwam ongeveer drie weken geleden in onze zaak om nieuwe schoenen te kopen. Hij koos voor een paar Xsensible, een sportief sneakermodel dat in de eerste plaats wandelcomfort biedt. Hij heeft ze tot afgelopen weekend niet gedragen."

"Rob en Kees praten bijna wekelijks met elkaar. Dan gaat het uiteraard over voetbal en over koetjes en kalfjes. Rob opperde om zondag eindelijk die schoenen eens aan te trekken", gaat ze verder. Het laatste moment van de wedstrijd kwam natuurlijk ook in de familie-app voorbij. "We waren het er over eens dat Kees die schoenen voortaan maar moet blijven dragen. Alles wel met een grote knipoog, want wij hangen niet echt aan bijgeloof."

"Daar zijn we toch te nuchter voor. Het levert wel een leuke anekdote op. De woordgrap ‘wonderschoenen’ was zo gemaakt. Kees was vroeger al helemaal gek op de strips van ‘De Wondersloffen van Sjakie’. Zo is de cirkel weer rond. Hoeveel ze kosten? 230 euro. Tot nu toe zijn ze het bedrag meer dan waard", aldus Van Wonderen.

Lees meer:
0 reacties