Van Wonderen naar topclub? "Moet natuurlijk de kans krijgen"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Pro Shots

Valentijn Driessen heeft zijn licht laten schijnen op wie de opvolger van Arne Slot moet worden wanneer hij besluit om te vertrekken. In het programma Voetbalpraat ziet hij in dat Kees van Wonderen een goede kandidaat is.

Van de huidige oefenmeester van SC Heerenveen werd deze week bekend dat hij na dit seizoen niet meer voor de groep zal staan. Driessen hierover: "Ik vind dat ie het goed gedaan heeft. Sahraoui een goede voetballer, maar ze hebben geen spits. Het is geen wereldteam. Het is allemaal niet veel beter dan die teams eronder. Bij Go Ahead vond ik dat ie het heel goed deed." Driessen weet dan ook wat de goede stap is voor de trainer van SC Heerenveen. "Van Wonderen misschien naar Feyenoord als Arne Slot gaat. De stap van Slot was ook groot naar AZ. Je moet natuurlijk wel een keer de kans krijgen... Lastig", besluit Driessen.

Kees van Wonderen was in het verleden al scout bij FEyenoord en vervolgens werkzaam bij vv Bennekom, FC Twente, VVV-Venlo, het Nederlands Elftal, Go Ahead Eagles en vervolgens SC Heerenveen.

Lees meer:
0 reacties