Van Wonderen krijgt kritiek: "Trainers zijn voor minder ontslagen"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Orange Pictures

SC Heerenveen heeft de reeks van wedstrijden zonder overwinning ook dit weekend weer doorgezet. In Alkmaar won AZ met 3-0 van de ploeg van Kees van Wonderen.

Clubwatcher Sander de Vries is kritisch op het spel wat SC Heerenveen de laatste weken laat zien. "Defensief staat het beter, ze geven minder kansen weg dan een paar weken geleden, maar je hebt wel het idee dat je kijkt naar een elftal wat net is overgenomen door een nieuwe trainer die maar begint met stabiliteit inbouwen", stelt hij in Omroep Abe.

Dat mag de hoofdtrainer absoluut kwalijk genomen worden, meent De Vries. "We moeten niet vergeten dat Kees van Wonderen al bijna anderhalf jaar trainer is van deze groep en bijna al zijn wensen zijn ingewilligd met betrekking tot de technische staf. Ik vind wat je nu in balbezit brengt heel pover", aldus de journalist. "De laatste zeven wedstrijden één punt, elke trainer van SC Heerenveen zou met zo'n reeks onder druk staan. Er zijn trainers voor minder ontslagen."

Jan Vlap wil niet alle pijlen op Van Wonderen richten. "Ik weet niet of de trainer ontslaan de oplossing is, maar het moge duidelijk zijn dat er iets moet gebeuren", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties