Van Wonderen geniet van sterkhouder: "Hij wordt elke week beter"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen zit de laatste weken in de lift. Na een slechte start van de competitie won de ploeg van Kees van Wonderen de laatste drie duels allemaal.

Vrijdagavond werd indrukwekkend afstand genomen van Almere City. "Ik ben behoorlijk tevreden", concludeert Van Wonderen na afloop bij ESPN. "We zijn vaak best kritisch geweest, maar vandaag heb ik een wedstrijd van hoog niveau gezien. We hebben nog weleens een terugval in de tweede helft, maar deze keer ook niet."

Van Wonderen ziet zowel het team als het individu grote stappen maken. "Je ziet jongens nog steeds groeien. Sven van Beek wordt elke week beter, Oliver Braude vond ik écht heel goed, Simon Olsson groeit nog steeds, zo kun je nog even doorgaan", meent hij.

Inmiddels staat SC Heerenveen in de playoff-plaatsen, maar Van Wonderen benadrukt dat het seizoen nog lang is. "We hebben vorig seizoen gezien dat als er een speler in de winter vertrekt, en jongens vallen geblesseerd uit sta je er ineens weer anders voor. Dan kun je weer opnieuw beginnen, zo broos is het", legt de oefenmeester uit. "We moeten genieten van nu."

Lees meer:
0 reacties