Van Wonderen erkent smet op zege: "Heel zuur voor die jongen"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Pro Shots

Na een overtuigende overwinning tegen Volendam deelt coach Kees van Wonderen zijn blik op de wedstrijd. Ook wijst hij op een teleurstellend aspect van de wedstrijd.

"Ik denk als je eerder in de wedstrijd de afstand neemt qua goals, dan wordt het nog makkelijker", zegt Van Wonderen na afloop van de wedstrijd in gesprek met ESPN. Hij vervolgt: "We hebben het denk ik nog iets te lang laten duren, maar de overwinning is prettig tegen een tegenstander waar je van te voren van dacht dat je het heel moeilijk zou gaan krijgen."

Er waren weinig minpunten over de wedstrijd te benoemen, behalve de rode kaart voor Espen van Ee. Van Wonderen merkt op: "Ja, dat is heel zuur. Het is totaal niet de intentie van die jongen. Het is uit enthousiasme." Van Wonderen gaat verder: "Ik denk als wij met z'n allen naar die beelden gaan kijken, dan zeggen wij ook: dat is een rode kaart. Alleen dit is totaal niet opzettelijk. Het is niet zijn intentie om bewust vol door te halen. Maar goed, dit soort dingen gebeuren en die moeten we maar op de koop toenemen", sluit hij af.

Lees meer:
0 reacties