Van Wonderen enigszins tevreden: "Daar heb ik veel van teruggezien"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen speelde afgelopen zaterdag in Waalwijk met 1-1 gelijk tegen RKC. De Friezen kwamen vroeg in de tweede helft op voorsprong, maar gaven die voorsprong alsnog uit handen. Trainer Kees van Wonderen was daarnaast ook niet te spreken over de slotfase van zijn ploeg.

"Als die 1-1 weer op curieuze wijze valt willen wij in onze ijver naar voren rennen of dingen gaan doen die niet in de organisatie vallen", begint Van Wonderen tegen Omrop Fryslân. "Dan maak je het de tegenstander makkelijk, dan laat je de organisatie vieren, zet je eigenlijk de poort open en zegt: nou maak er nog maar één."

SC Heerenveen begon niet verkeerd tegen RKC. Van Wonderen zag de voorbereiding van de wedstrijd terug op het veld. "Hoe we het wilden invullen, daar heb ik wel veel van teruggezien. En ook wel goede aanvallen, goede momenten." De trainer had zelfs gedacht dat zijn ploeg de drie punten wel binnen zou slepen. "Ik dacht: we zijn beter, spelen acceptabel, maar bijten niet genoeg door", aldus Van Wonderen.

Lees meer:
0 reacties