Van Wonderen: "Echt niet zo dat wij daar even van gaan winnen"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Orange Pictures

Na een goede overwinning in Volendam afgelopen weekend wacht nu de volgende horde voor sc Heerenveen. Zondagmiddag komt PEC Zwolle op bezoek in het Abe Lenstra Stadion. In gesprek met Omrop Fryslan blikt trainer Kees van Wonderen vooruit op deze wedstrijd.

"Zwolle is een promovendus en ze hebben een heel behoorlijk jaar", begint Van Wonderen. "Ze verliezen dan wel met 1-7 van PSV, maar ze hebben in de laatste vier uitwedstrijden drie keer gelijkgespeeld en eentje gewonnen. Dat geeft aan dat de nummer elf in staat is om bijna van AZ te winnen en bij Ajax gelijk te spelen. Het is echt niet zo dat wij daar zomaar even van gaan winnen. Het wordt gewoon een strijd."

Tegen FC Volendam kreeg aanvaller Hussein Ali de voorkeur aan de rechterkant. Ali kreeg voornamelijk de opdracht om met George Cox van Volendam mee te gaan. "Het is niet zo dat ik kies voor Ali omdat wij een speler van Volendam zo gigantisch goed vinden. Maar we hebben met Ali gekozen voor een ander type speler om zo meer balans in het elftal te krijgen. Maar dat is iedere wedstrijd weer anders. Bovendien is Patrik (Wålemark, red.) weer beschikbaar, dus die optie dient zich nu ook weer aan."

Lees meer:
0 reacties