Van Wonderen: "Denk wel dat er een aantal mutaties gaan plaatsvinden"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Orange Pictures

De transferperiode is twee weken onderweg. Tot nu toe zijn er nog geen spelers vertrokken bij SC Heerenveen, maar daar kan wel eens verandering in komen. Voor onder meer Sven van Beek, Thom Haye en Osame Sahraoui is er interesse. Trainer Kees van Wonderen heeft zijn mening gegeven over de vele interesse in zijn spelers.

"Dat is in deze fase wel lastig", zegt Van Wonderen tegen ESPN. "De jongens die in de belangstelling staan zien dat als een kans. Dat is altijd onrustig, dat wil je niet. We hebben vorig jaar gezien wat dat betekende, toen Amin Sarr vertrok. We kregen twee geblesseerden en dan moet je met je elftal weer opnieuw beginnen. Dat wil je niet. Deze periode is even onrustig."

Praat Van Wonderen ook extra met de spelers die in de belangstelling staan? "We zijn in gesprek, maar uiteindelijk heeft de speler daar altijd iets over te zeggen. De club heeft daar ook een rol in. Je hebt met meerdere belangen en afwegingen te maken."

"Daar moet je het met elkaar over hebben en je moet naar elkaar luisteren. Ik denk niet dat er een grote uitloop gaat gebeuren, daar ben ik niet bang voor. Ik denk wel dat er een aantal mutaties gaan plaatsvinden. Dat hoort er bij", aldus Kees van Wonderen.

Lees meer:
0 reacties