Van Wonderen blikt terug: "Jammer dat dat mijn niet is gelukt"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © BSR Agency

Kees van Wonderen was de afgelopen twee seizoenen de trainer van SC Heerenveen. De 55-jarige oud-coach behaalde tijdens zijn eerste seizoen in Friesland de play-offs voor Europees voetbal. Afgelopen seizoen eindigden de Friezen op een teleurstellende elfde plaats.

Ondanks het moeizame tweede jaar, heeft Van Wonderen een goed gevoel overgehouden aan zijn periode bij SC Heerenveen. "Het is geen makkelijke tijd geweest", zo begint Van Wonderen eerlijk in gesprek met FeanFan Magazine. "Maar ik heb de omgeving, de mensen en de club als heel warm en open ervaren, ook in moeilijke tijden."

Van Wonderen en de directie hebben in goed overleg besloten om niet met elkaar verder te gaan. "Aan de ene kant had ik graag verder willen gaan, maar we zaten op een aantal zaken niet meer op één lijn." De trainer vindt het frustrerend dat hij er niet alles uit heeft kunnen halen bij SC Heerenveen. "Ik denk namelijk dat dit een club is waar veel meer uit te halen valt. Ik vind het jammer dat dat mijn niet is gelukt", aldus Kees van Wonderen. 

Lees meer:
0 reacties