Van Wissing: "GA Eagles speelt frisser voetbal dan SC Heerenveen"

Tijmen van Wissing
Tijmen van Wissing Foto: © NESimages

SC Heerenveen en Go Ahead Eagles strijden zondag om een ticket voor de play-offs. De Deventenaren moeten winnen in Friesland en hopen dat RKC niet wint bij Cambuur. De Friezen hebben aan een zege genoeg om achtste te eindigen en zich definitief te plaatsen voor de play-offs.

RTV Oost-journalist Tijmen van Wissing zei maandag al dat hij hoopte dat Go Ahead zou winnen van SC Heerenveen, en dit denkt hij nog steeds. "Ik denk dat RKC gaat winnen bij Cambuur en ik verwacht ook dat Go Ahead Eagles gaat winnen bij SC Heerenveen. Ik hoop dat Go Ahead gaat winnen en ik denk dat ook", zo vertelt Van Wissing bij De Oosttribune. "Go Ahead Eagles speelt iets frisser voetbal dan SC Heerenveen."

"SC Heerenveen presteert in uitwedstrijden, maar in thuiswedstrijden, als ze het spel moeten maken, mis ik heel veel bij het team van Kees van Wonderen." De Friezen kunnen weer beschikken over doelman Andries Noppert, die na lang blessureleed weer in de basis kan starten.

Van Wissing: "Het scheelt voor SC Heerenveen wel dat Noppert meedoet, want die Xavier Mous kan er niets van. Toch heeft Mous het redelijk gedaan de laatste weken, voor zijn doen", aldus Van Wissing. Het duel tussen SC Heerenveen en Go Ahead Eagles start zondag om 14.30 uur.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand