Van 't Loo opnieuw in revalidatie: "Heerenveen heeft vertrouwen in me"

Trustin van 't Loo heeft deze week zijn contract verlengd bij SC Heerenveen. De 20-jarige aanvaller speelt al een aantal jaren bij de Friese club, maar mede door zware blessures kwam hij tot nu toe maar één keer in actie voor Heerenveen. Toch krijgt Van 't Loo het vertrouwen van de club. Hoe voelt dat voor de aanvaller?

"Het voelt goed. Ik ben natuurlijk blij dat ik nog een jaar voor deze club mag spelen", begint Van 't Loo bij SC Heerenveen TV. "Ik speel hier al een tijdje, dus het is mooi om mijn contract te verlengen. Ik heb voor een jaar verlengd, en Heerenveen heeft de optie om met nog een jaar te verlengen."

Van 't Loo maakte begin 2022 al zijn debuut bij SC Heerenveen. "Daarna zat ik een moeilijke periode. Ik zat een beetje tussen het eerste elftal en de Onder 21 in. Toen ging ik voor mezelf een mindere periode in. Ik had helaas tegen Vitesse vorig jaar een kruisbandblessure opgelopen." 

De Heerenveen-speler vervolgt: "Ik heb een jaar gerevalideerd, en nu opnieuw mijn kruisband afgescheurd. Ik ben een maand geleden geopereerd. Het eerste gedeelte van de revalidatie gaat goed. Ik hoef niet meer op krukken te lopen. We moeten nog een lange tijd, maar ik sta er wel positief in."

De aanvaller is blij met het vertrouwen van de club. "Het geeft een heel goed gevoel en een stukje rust. Ik weet dat de club genoeg vertrouwen in me heeft, ze weten dat ik van waarde kan zijn als ik weer fit ben. Ik ben blij dat ze me deze kans hebben gegeven. Dat geeft me nog meer motivatie om terug te komen en te laten zien hoe groot die waarde kan zijn."

Wat biedt de nabije toekomst voor Van 't Loo? "De focus ligt nu op revalideren, hier goed uitkomen en dan zie ik wel verder. Ik moet eerst mijn wedstrijden bij de Onder 21 spelen en het goed doen op de trainingen. Dan kan ik hopelijk door naar de volgende stap", aldus Trustin van 't Loo.  

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
Ajax
16:45
SC Heerenveen
za
17/08
SC Heerenveen
16:30
FC Utrecht
za
31/08
SC Heerenveen
20:00
NAC Breda
za
14/09
AZ
21:00
SC Heerenveen
zo
22/09
SC Heerenveen
12:15
FC Groningen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
12 NEC 0 0 0
13 PEC Zwolle 0 0 0
14 PSV 0 0 0
15 RKC Waalwijk 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Willem II 0 0 0
Bekijk de hele stand