Van Persie terug naar Rotterdam: "Ik kijk daar heel erg naar uit"

Robin van Persie
Robin van Persie Foto: © Pro Shots

Als trainer van SC Heerenveen zal Robin van Persie het volgend seizoen naar Rotterdam moeten. Zijn club Feyenoord zal dan zijn tegenstander zijn.

"Dat lijkt me een hartstikke mooie ervaring. De Kuip is voor mij bekend terrein uiteraard. Dat is wel de kers op de taart, dat soort wedstrijden. Ik kijk daar heel erg naar uit. Het lijkt mij een bijzonder moment", weet Van Persie in gesprek met 1908.nl.

Winnen wil hij wel en dan zal er ook gejuicht worden. "Aan de andere kant werk ik bij Heerenveen en gaat de focus volledig daarnaartoe. Dus ik moet daarin ook voor mij een formule vinden: aan de ene kant hartstikke mooi, aan de andere kant kom ik daar natuurlijk om te winnen."

"Ik vind dat iedere wedstrijd, als speler en als coach, moet je de intentie hebben om te winnen. Dat is ook iets wat ik in mijn manier van coachen heel erg belangrijk vind: iedere wedstrijd speel je vanuit je geloof in eigen speelwijze en met de intentie om te winnen. Dat zal die dag niet anders zijn", besluit de oud-spits.

Lees meer:
0 reacties