Van Persie: "Ik ben het eigenlijk iedere dag leuker gaan vinden"

Robin van Persie
Robin van Persie Foto: © BSR Agency

Robin van Persie werd onlangs gepresenteerd als nieuwe trainer van SC Heerenveen. De voormalige vedette van Arsenal, Manchester United en Feyenoord gaf in gesprek met Feyenoord Media blij te zijn met de stap en blikt terug op zijn tijd in Rotterdam.

Van Persie is blij met de tijd die hij beleefde op Varkenoord. Hij vertelt iets over zijn gevoel. "Een heel positief gevoel. Dan bedoel ik alles eromheen, ook de behulpzaamheid vanuit de club richting mijn reis, want het is eigenlijk ook een reis die ik de afgelopen drie jaar heb afgelegd. Een reis die al iets langer dan drie jaar geleden is begonnen, waarin de club heel erg heeft meegedacht met mij, om ook de voorwaarden voor mij zo goed als mogelijk te krijgen, zodat ik ook die stappen kon blijven maken als coach. Ik ben het eigenlijk vanaf dat moment iedere dag steeds leuker gaan vinden. Ik ben de club daarin heel erg dankbaar en ga nu voor de volgende stap in mijn carrière."

De keuze viel op SC Heerenveen. "Dat is wat ik op dit moment voelde dat de juiste stap is en die stap neem ik ook heel bewust. Maar ik ben de club heel erg dankbaar. Als een rode draad loopt Feyenoord door mijn leven heen. Als jonge speler en ook als trainer heb ik mijn beginstappen op Varkenoord kunnen maken. Dan kijk ik met een enorm positief gevoel terug op de afgelopen drie jaar", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties