Van La Parra verruilt Championship voor Champions League

Voor Rajiv van La Parra is een einde gekomen aan zijn dienstverband bij Huddersfield Town. De 28-jarige aanvaller maakt de overstap naar Rode Ster Belgrado, dat dit seizoen uitkomt in de Champions League. 

Sinds 2016 was Van La Parra actief bij Huddersfield Town. Met The Terriers degradeerde hij vorig seizoen uit de Premier League. Hoewel de oud-Heerenveen-speler dit seizoen in de Championship een vaste waarde lijkt te zijn, heeft hij besloten om de overstap naar Rode Ster Belgrado te maken. De Servische topclub heeft naar verluidt rond de één miljoen euro voor hem betaald.

Van La Parra stond in het verleden drie jaar onder contract bij SC Heerenveen, dat hem in 2011 overnam van SC Caen. In Friesland ontwikkelde de vleugelspits zich tot een vaste waarde, alvorens hij in 2014 de overstap naar Wolverhampton Wanderers maakte en later via Brighton & Hove Albion bij Huddersfield Town terecht kwam. 

BOMBA U PONO?!????

Zvezdino poja?anje je stiglo - dvadesetosmogodišnji Holan?anin Van la Para danas je potpisao trogodišnji ugovor sa srpskim šampionom.

??????#fkczhttps://t.co/IrM1eiEtUP

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) August 31, 2019

Lees meer: