Van La Parra terug naar Eredivisie? ''Wie weet komende zomer?''

Rajiv van La Parra kon afgelopen zomer terugkeren naar de Eredivisie, maar vond de aanbieding van ADO Den Haag 'disrespectvol'. De oud-speler van SC Heerenveen sluit een toekomst in Nederland echter niet uit.

"Deze winter lagen er al opties", zegt Van La Parra tegenover ELF Voetbal. "Wie weet komende zomer? Waarom niet? Het lijkt me zeker leuk. Als er een aanbod komt, ga ik dat zeker over nadenken. Ik zie veel Eredivisievoetbal. Kijk daar graag naar. Ook ploegen als RKC Waalwijk en FC Emmen blijven voetballen. Leuk om te zien. Het moment komt steeds dichterbij om thuis te komen."

Van La Parra speelt sinds 31 januari bij Würzburger Kickers, de hekkensluiter van de 2. Bundesliga. "Eerst ligt er hier bij Würzburger Kickers nog een mooie uitdaging. Handhaven en een basisplaats afdwingen. Dan kijken we daarna weer verder", aldus de 29-jarige aanvaller, die een contract tot het einde van het seizoen heeft.

Van La Parra gelooft in handhaving. "Als we zondag Hannover 96 verslaan, is de marge nog maar vier. Ik ben ervan overtuigd dat we het redden. Na enkele invalbeurten voel ik dat mijn eerste basisplaats eraan komt. Op de trainingen deze week maakte ik al enkele keren deel uit van de basiself. Ik heb er zin in. Ik wil hier het plezier weer terugvinden en dat gebeurt gelukkig langzaam."

Na een kort avontuur in Spanje speelt Rajiv van La Parra nu voor Würzburger Kickers, 2e Bundesliga. Ik sprak hem daarover uitgebreid. En oa over spelen voor Suriname en reden waardoor hij plezier in voetbal verloor. "Na maand kreeg ik geen salaris meer." https://t.co/MsZSTOzD5s pic.twitter.com/LMHL7zou0F

— Sander Berends (@SanderBerends1) March 12, 2021

Lees meer: