Van Ewijk ziet Jong Oranje vanaf de reservebank moeiteloos winnen

Milan van Ewijk
Milan van Ewijk Foto: © Pro Shots

Jong Oranje heeft dinsdagavond een ruime zege geboekt op Gibraltar. Bij rust waren er nog geen doelpunten gemaakt, maar in de tweede helft werd er wel zes keer gescoord door de thuisploeg. Milan van Ewijk zag het vanaf de bank.

De verdediger van SC Heerenveen kwam niet in actie, terwijl voormalig huurling Jan Paul van Hecke wel mocht spelen. Hij begon in de basis en werd na een uur spelen naar de kant gehaald. Op dat moment stond het 2-0 door doelpunten van Daniel van Kaam en Daishawn Redan.

Daarna ging het snel voor de Nederlandse talenten. In minuut 67 zorgde Liverpool-verdediger Sepp van den Berg voor de derde goal, waarna het zeven minuten laten ineens 5-0 stond door goals van Myron Boadu en Brian Brobbey. Het slotakkoord was in de laatste minuut voor Elayis Tavsan.