Van Ewijk gemotiveerd: "Grote clubs die belangstelling voor me tonen"

Vreugde bij Sven van Beek en Milan van Ewijk
Vreugde bij Sven van Beek en Milan van Ewijk Foto: © Pro Shots

Milan van Ewijk speelde nog niet zo gek lang geleden bij de amateurs, maar maakt tegenwoordig indruk bij SC Heerenveen. In Friese dienst wekte de vleugelverdediger de belangstelling van onder meer Sporting Portugal en Fulham.

"Het is heel mooi om mee te maken", geeft de vleugelverdediger aan tegenover Voetbal International. "Kijk waar ik vier jaar geleden stond, bij de amateurs van Excelsior Maassluis. Nu zijn er grote clubs die belangstelling voor me tonen, dat maakt me heel blij."

"Dat ik bekeken en gevolgd word, geeft me alleen maar meer motivatie", gaat Van Ewijk verder. "Toen dat me voor het eerst overkwam, de interesse van andere clubs, vond ik het lastiger om ermee om te gaan. Nu is dat niet meer zo, vind ik het juist leuk als ik hoor welke clubs belangstelling hebben. Dat geeft weer energie."

"Of ik mijn laatste wedstrijd heb gespeeld voor SC Heerenveen? Dat kan. Alleen speelt dat op dit moment niet door mijn hoofd. Eerlijk gezegd zou ik het best mooi vinden om het seizoen hier af te maken. Ik weet natuurlijk dat er clubs zijn die informatie hebben gevraagd, maar op dit moment is het nog niet concreet. Maar dat kan allemaal veranderen. Toen ik bij ADO Den Haag zat, ben ik ooit binnen een paar uur tijd verhuurd aan Cambuur. Het kan snel gaan, dus zolang de window open is weet je nooit wat er gebeurt.", aldus Van Ewijk.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in SC Heerenveen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op SC Heerenveen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
FC Twente
21:00
SC Heerenveen
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
8 PEC Zwolle 5 -1 7
9 Excelsior 5 -1 6
10 Heracles Almelo 4 -2 6
11 SC Heerenveen 5 -4 6
12 Ajax 4 1 5
13 NEC 5 -3 4
14 Vitesse 4 -5 3
Bekijk de hele stand