VIDEO | LIVE: Van Ewijk en Van Hooijdonk op bank bij Jong Oranje

In het Spaanse San Pedro del Pinatar is Jong Oranje in voorbereiding op het EK van deze zomer. Vanmiddag neemt de ploeg van Erwin van der Looi het op tegen de leeftijdsgenoten uit Tsjechië.

Voor het duel met de Tsjechen maakt Van der Looi voorlopig geen gebruik van Sydney van Hooijdonk en Milan van Ewijk. Het tweetal van SC Heerenveen begint op de bank. Van Hooijdonk debuteerde afgelopen zaterdag nog tegen Jong Noorwegen. De spits werd in de rust gewisseld. Jong Oranje won uiteindelijk met 3-0. Voor Van Ewijk is het trainingskamp in Spanje tot dusver geen succes. De rechtsback kreeg tegen Jong Noorwegen geen speelminuten en moet nu dus opnieuw genoegen nemen met een plek op de bank. Het duel met de Tsjechen begint om 14:00 uur. Het was de bedoeling dat Van Ewijk tegen Jong Noorwegen in de basis zou starten, maar de vleugelverdediger heeft sinds afgelopen donderdag niet kunnen trainen vanwege een voedselvergiftiging, waar ook het Nederlands elftal mee te maken had.

The 𝗹𝗶𝗻𝗲-𝘂𝗽 for #JongOranje 🇳🇱 vs 🇨🇿 Czech Republic. Let's do this! 💪 #TheNextUp pic.twitter.com/mnaIQSC4DH — OnsOranje (@OnsOranje) March 27, 2023

Lees meer: