Van der Velde twijfelt: "Hij is afhankelijk van het spelersmateriaal"

Riemer van der Velde
Riemer van der Velde Foto: © Pro Shots

Robin van Persie had mogelijk de nieuwe trainer van Feyenoord kunnen worden, sinds Arne Slot komend seizoen bij Liverpool aan de slag gaat. De oud-international koos echter bewust voor SC Heerenveen, in de wetenschap dat hij zich in Friesland verder kan ontwikkelen.

Oud-voorzitter Riemer van der Velde spreekt zijn twijfels uit. De erevoorzitter hoopt dat Van Persie Heerenveen een nieuwe impuls kan geven. "Maar Robin heeft altijd topspelers om zich heen gehad", zo vertelt Van der Velde, geciteerd door NU.nl. "Kan hij het hier als coach laten zien met een mindere selectie? Hij zal toch afhankelijk zijn van het spelersmateriaal."

Van Persie weet dat hij geen Premier League-budget gaat krijgen. "Of heb ik me vergist?", lacht Van Persie richting directeur Ferry de Haan. De oud-spits kent zijn beperkingen bij SC Heerenveen. "Een mooie uitspraak van Jürgen Klopp is mijn leidraad. Het gaat als coach niet alleen om de prijzen die je wint, maar hoe mensen naar jou kijken. Ik wil de mensen in Heerenveen trots maken", aldus Robin van Persie. 

Lees meer:
0 reacties