Van der Veen verklapt: ''Ik wil graag met ze in gesprek komen''

Sinds zijn aanstelling als commercieel directeur in juli hebben de fans van SC Heerenveen nog maar weinig vernomen van Hylke van der Veen. In de nieuwste uitgave van FeanFan Magazine gaat hij iets meer in op de plannen om het Abe Lenstra Stadion weer voller te krijgen.

"Ik vind het ongelooflijk dat sponsoren die enkele jaren geleden afscheid hebben genomen, nooit meer zijn benaderd. Zij hebben vaak een groot hart voor de club. Op de een of andere manier is die relatie op een gegeven moment verbroken. Ik wil graag met ze in gesprek komen om te horen wat er is gebeurd en wat we daaraan kunnen doen", begint Van der Veen in het blad van supportersvereniging FeanFan.

"Ik wil kijken of we het gevoel dat ze ooit bij de club hadden weer terug kunnen halen. Dat is niet van vandaag op morgen geregeld, maar wel iets waar we aan gaan werken", aldus Van der Veen, die zich niet alleen wil richten op enkel het 'vullen' van de stoeltjes. "Heerenveen is meer dan dat. Een avond Heerenveen moet een beleving zijn, een avond waarop je leuke mensen treft, kunt genieten van een hapje en drankje én een mooie voorstelling ziet. Natuurlijk is het voetbal daarin belangrijk, maar er zijn meer factoren die een rol spelen."

"Ik ga weleens naar de Lawei, daar zie ik ook slechte voorstellingen maar toch heb ik dan een leuke avond gehad. Dat wil ik ook bereiken bij Heerenveen", vervolgt Van der Veen, die samen met verschillende partijen werkt aan een plan om in 2020 het stadion in het jubileumjaar van de club vol te krijgen. "Natuurlijk speelt het voetbal een rol, maar ik heb geen invloed op de prestaties op het veld. Gelukkig heb ik dat wel op het commerciële deel. Daar ligt voor mij en de afdeling dan ook een hele mooie uitdaging."

Het plan is nog niet af maar wel is duidelijk dat persoonlijke aandacht, voorspelbaarheid en binding een centrale rol spelen. "Samen met mijn team wil ik ervoor zorgen dat we weer een club worden waar mensen bij willen horen en die toegankelijk is, met een goede combinatie tussen persoonlijke aandacht en technische ontwikkelingen."

Foto: SC Heerenveen TV

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
7/01
RKC Waalwijk
16:30
SC Heerenveen
za
14/01
SC Heerenveen
18:45
AZ
zo
22/01
SC Heerenveen
12:15
FC Groningen
wo
25/01
Fortuna Sittard
20:00
SC Heerenveen
za
28/01
SC Heerenveen
20:00
Vitesse
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 14 15 27
6 Sparta Rotterdam 14 9 24
7 FC Utrecht 14 2 24
8 SC Heerenveen 14 3 23
9 NEC 14 3 17
10 RKC Waalwijk 14 -3 17
11 Go Ahead Eagles 14 -3 15
Bekijk de hele stand