Van der Steen: ''Ik hoop dat Heerenveen er weer bovenop komt''

Wouter van der Steen is dit seizoen één van de sterkhouders bij FC Den Bosch, de nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie. De doelman speelde in het verleden bij Helmond Sport en hij is vol lof over de achterban van zijn oude club. 

"Helmond is een klein clubje en het is de laatste jaren geen vetpot geweest", vertelt hij in een interview op de website van Awaydays. "Toch is er altijd nog een vaste kern van 50 à 60 man is die naar alle uitwedstrijden gaat. Als je dan bijvoorbeeld Cambuur ziet, toch een grote club, die speelden hier en het uitvak ging niet open omdat er te weinig aanmeldingen waren", aldus Van der Steen.

"Cambuur is toch een flinke club", vervolgt hij. "Het is dan misschien wel ver rijden, maar het blijft apart. Hier bij Den Bosch zie je ook dat het weer leeft. Bij Heerenveen had ik toch minder gevoel bij de supporters omdat je niet speelt. Het is ook jammer dat bij Heerenveen de toeschouwersaantallen terug lopen, want het is echt een mooi stadion. Ik hoop dat Heerenveen er weer bovenop komt." 

Nu op onze site:

Een uitgebreid interview met FC Den Bosch-doelman Wouter van der Steen over onder andere zijn eerste maanden in Den Bosch, zijn tijd in Helmond en de periode in Heerenveen.

'Het voetbal in Den Bosch leeft weer'

?? https://t.co/P2QK1V2C78 pic.twitter.com/c6ydHwABrC

— Awaydays NL (@AwaydaysNL) February 20, 2019

Lees meer: