Van der Heide wil ooit terugkeren bij Heerenveen: "Mijn grote doel"

Arjen van der Heide
Arjen van der Heide Foto: © Orange Pictures

Arjen van der Heide kwam al op jonge leeftijd bij het eerste elftal van SC Heerenveen. De aanvaller wist echter nooit een vaste basisplaats te veroveren en vertrok naar Roda JC. Met de club uit Kerkrade kan hij dit seizoen nog altijd promoveren naar de Eredivisie.

Heeft de 22-jarige Heerenvener nu het gevoel dat hij de verwachtingen aan het waarmaken is? "De verwachtingen waren heel hoog toen ik bij Heerenveen speelde", vertelt Van der Heide bij Omrop Fryslân. "Ik speel nu in de eerste divisie en daar ben ik hartstikke blij mee, want ik heb het hier naar mijn zin. Ik ben niet zo bezig met dat ik een belofte waar moet maken."

"Mijn grote doel is om ooit terug te komen bij Heerenveen en daar te slagen. Want dat heb ik voor mijn gevoel nu nog niet gedaan. Via welke weg dat is, dat zien we wel." De aanvaller kent een goed seizoen, met zeven goals en elf assists. Is er al belangstelling? "Ik weet het niet. Het is nog twee weken volledige focus op de promotie en dan kijken we daarna wel verder", aldus Van der Heide.

Lees meer:
0 reacties