Van der Hart na verliespartij tegen NEC: "Dit is onacceptabel"

Mickey van der Hart
Mickey van der Hart Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen verloor afgelopen zondag in De Goffert van NEC. De Nijmegenaren wonnen met 2-0 van de Friezen. Doelman Mickey van der Hart vond dat zijn ploeg de problemen zelf veroorzaakte.

"Zij werden een paar keer gevaarlijk met die corners in de tweede helft", begint de keeper bij Omrop Fryslân. "Dat verdedigden we niet goed en uiteindelijk roep je het dan een beetje over jezelf af. De derde keer is dan scheepsrecht voor die Ogawa. Dat is wel frustrerend."

Van der Hart vervolgt: "We wisten dat de spelhervatting een gevaarlijk wapen is van NEC, dus daar hebben we deze week veel aandacht aan besteed. Aan hoe we dat moeten verdedigen. Hij zal ongetwijfeld goed vrij lopen en goed koppen, maar wij moeten dat veel beter verdedigen. Dit is onacceptabel."

Nog geen minuut later was het helemaal klaar voor Heerenveen. "Dat je dan meteen die tweede om je oren krijgt mag natuurlijk niet gebeuren. Dat is een cliché, maar het is wel zo. Je hoopt nog dat je snel 2-1 maakt, maar we konden vandaag geen vuist maken", aldus Mickey van der Hart.

Lees meer:
0 reacties