Van der Hart in de basis bij Heerenveen? "Je moet hem een kans geven"

Mickey van der Hart juicht na een goal in het Abe Lenstra Stadion
Mickey van der Hart juicht na een goal in het Abe Lenstra Stadion Foto: © Pro Shots

Andries Noppert weet dit seizoen geen sterke indruk achter te laten in het doel van SC Heerenveen. De doelman ging zondag flink in de fout tegen AZ. De Jouster schoot de bal tegen Pawel Bochniewicz aan, en via de Poolse verdediger rolde de bal uiteindelijk over de doellijn. SC Heerenveen verspeelde daardoor een 2-1 voorsprong, en verloor twee belangrijke punten.

Clubwatcher Roelof de Vries kan Noppert niet langer in bescherming nemen. De sportverslaggever is in de statistieken van de keeper gedoken. "Van de 37 tegendoelpunten was Noppert bij 13 betrokken", zo vertelt De Vries bij de Sportcast van Omrop Fryslân. "Hij beleeft een verschrikkelijk slecht seizoen en dit is een tendens. Dan moet je concluderen dat je Van der Hart een kans moet geven."

Sportverslaggever Arjen de Boer is het duidelijk niet met zijn collega eens. "Zijn contract is net verlengd, hij is de duurste speler van Heerenveen en hij is het uithangbord van de club. Is Van der Hart echt zoveel beter? Ik zou doorgaan met Noppert", aldus Arjen de Boer.

Lees meer:
0 reacties