Van der Hart haalt uit: "Blijkbaar is dat besef er niet genoeg"

Mickey van der Hart
Mickey van der Hart Foto: © Pro Shots

Mickey van der Hart heeft in gesprek met ESPN hard uitgehaald naar de verdedigende kwaliteiten van SC Heerenveen. Hij vindt dat sommige dingen echt niet meer mogen gebeuren.

Van der Hart vindt dat ze geen aanspraak maakten op een resultaat tegen FC Utrecht. “Die twee goals aan het einde vielen uit het niets. We waren eigenlijk niet goed genoeg ten opzichte van FC Utrecht. We hebben de hele wedstrijd achter de feiten aangelopen en hebben uiteindelijk gewoon terecht verloren.”

De Friezen wisten de Domstedelingen lang op 0-0 te houden tot de 37e minuut. Isac Lidberg wist de score te openen vanuit een hoekschop. “Volgens mij schoot Van der Maarel en pak ik hem nog met mijn voet. Wat daarna is gebeurd weet ik niet. Daar moeten we gewoon beter dekken. Daarna ben je overgeleverd aan een beetje geluk."

De goalie geeft toe dat hij dan wel kwaad wordt omdat er een goal valt nadat hij de eerste inzet nog stopt. “Daar moeten we veel beter verdedigen. Helemaal zo’n bal. Als hij dan op zeven á acht meter vrij mag inschieten, dat mag niet gebeuren. Dat hebben we vaker gezegd maar blijkbaar is dat besef er niet genoeg bij sommige jongens”, aldus de keeper van SC Heerenveen.

Lees meer:
0 reacties