Van der Hart duidelijk: "Ben niet gekomen om achterover te leunen"

Mickey van der Hart is de nieuwe doelman van SC Heerenveen. De oud-keeper van FC Emmen was al een tijdje clubloos en kreeg in de afgelopen weken te horen dat de Friezen interesse toonden.

"Ik kreeg een berichtje van mijn zaakwaarnemer dat ze interesse habben en dan ga je er over nadenken", zegt Van der Hart tegen SC Heerenveen TV. "Ik heb een gesprek gehad met keeperstrainer Ruud Hesp en met Kees van Wonderen, dat voelde gewoon goed."

De doelman vervolgt: "Ik wil heel graag weer aan de slag en het feit dat Heerenveen mij die kans geeft, dat doet me gewoon heel goed. Het voelt voor mij als een stap vooruit, van FC Emmen naar Heerenveen."

Van der Hart hoopt de concurrentiestrijd aan te gaan met Andries Noppert. "Het is duidelijk Andries hier momenteel de nummer één is. Ik ben hier niet gekomen om achterover te leunen en lekker op de bank te gaan zitten. Het verhaal van de club is duidelijk: ik moet gaan knokken en er staan als ik nodig ben."

"Ik ga gewoon voor mijn kansen en uiteindelijk heb je zelf in de hand wat je eigen lot is. Ik vertrouw op mezelf en verder ben ik er ook voor het elftal in de kleedkamer en op het trainingsveld. Daar wil ik ook mijn bijdrage leveren en ik denk dat ik dat goed kan. Dat is wat ik verwacht en waar ik op hoop", aldus Van der Hart.

Lees meer:
0 reacties