Van der Gijp wijst naar oud-SC Heerenvener: "Niet op dat niveau"

René van der Gijp vindt dat Joey Veerman geen goede beurt heeft gemaakt in Oranje. De oud-middenvelder van SC Heerenveen begon tegen Frankrijk in de basis en viel tegen Griekenland het laatste halfuur in.

Van der Gijp ziet dat Veerman nog niet meekan op het hogere niveau. "Hij heeft nu tegen Arsenal en tegen Frankrijk gespeeld. Ik hoop dat hij gezien heeft wat er nodig is om op dat niveau te komen. Op dat niveau zit hij bij lange na niet, hè", stelt hij in Vandaag Inside. “Als ik hem was zou ik nu zorgen dat ik een betere conditie krijg, zou ik harder gaan werken, sneller worden, een betere balbehandeling krijgen én sterker worden.”

Volgens de oud-prof is de Volendammer absoluut nog niet klaar voor een stap omhoog. “Anders gaat Veerman straks naar Aston Villa en daar zit hij drie jaar op de bank. Aanleg heeft hij, maar hij moet in alles beter worden", meent Van der Gijp. "Het is ook een elegantere voetballer om naar te kijken, maar als hij niet in alle aspecten verbetert, dan blijft hij gewoon speler van PSV.”

Lees meer:
0 reacties